News

  

 Vinland Film Company                          
  Video Clip
 

 
 
 
 
 
 


Yrityksen taustaa  


 
Vinland Film Company Oy on elokuva- ja videotuotantoyhtiö, joka toimii sekä kotimaassa, että kansainvälisesti.

Vinland Film Company Oy:n juuret juontavat vuoteen 2003, jolloin sittemmin Videoworks Finland -nimellä toiminut elokuva- ja mediayritys Armas Mediat perustettiin. Kasvavaa ja kansainvälistyvää elokuva-, televisio- ja videotuotantotoimintaa varten perustettiin osakeyhtiö Vinland Film Company Oy huhtikuussa 2008.

Vinland Film Company Oy:n nimen tausta: Yhtiön nimi kuvastaa yhtiön visiota. Kun viikingit löysivät Pohjois-Amerikan vuoden 1000 tienoilla - vuosisatoja ennen Christopher Columbusta, he nimesivät maan Vinlandiksi. Maata kutsuttiin Vinlandiksi johtuen ”viinirypäleistä, jotka kasvavat villinä, tuottaen parhainta viiniä”.

Samaan tapaan viikinkien jalanjäljillä purjehtii nyt myös Vinland Film Company Oy etsien rohkeasti tulevaisuuden unelmia ja uusia mahdollisuuksia.

Nimi ”Vinland” on historiallisesti ollut toinen kirjoitustapa Suomelle, esimerkiksi joissakin hollantilaisissa kartoissa 1700-luvulla. Vinland Film Company Oy on Suomessa perustettu yritys.

Videoworks Finland on Vinland Film Company Oy:n aputoiminimi, jota Vinland Film Company Oy usein käyttää yhtiön Suomessa tekemissä mainoselokuvatuotannoissa, yritysvideoissa, esittelyvideoissa ja tapahtumien livetaltioinneissa.

Resurssit: Tuotannoissa Vinland Film Company Oy:n käytössä on mm:

- 3 kpl omia Final Cut / MacIntosh leikkausyksikköjä, DVD-menu-/-monistusyksikkö, CGI -yksikkö (Vue ja Blender).

- 20 omaa videokameraa (joista yksi on ENG-tuotantokamera), audiomikseri, mikrofoneja ja 3 x PhotonBeam Tungsten kuvausvalosarja (250-800W Redhead).

- Tuotantojen tarpeiden mukaan käytössä on joustavasti kustannustehokkaita projektitoimistoja tuotannossa ja jälkituotannossa.

- Toistasataa freelanceria sekä tarvittaessa lisää kalustoa alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden kautta Suomessa ja maailmalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


 
©2015-2021 Vinland Film Company Ltd