News

  

 Vinland Film Company                           Video Clip
 

 
 
 
 
 
 


Uutisia  


 
Vinland Film Company sulki toimiston ja jälkituotantostudion Pasilassa ja siirtyy uuteen toimintamalliin
 
        2024-06-06
 
Vinland Film Company sulki toimiston ja jälkituotantostudion Pasilassa. Yritys alkaa käyttämään toistaiseksi tuotannoissa uutta Guerilla Warfare -toimintamallia. Tuotantoyhtiö ja siihen liittyvä ohjelmatoimisto Joulu Suomi toimii jatkossa yrittäjän kotitoimistosta / -studiosta käsin, niinkuin monilla pienyrityksillä on tapana. Suurempien tuotantojen ajaksi voidaan tarvittaessa vuokrata käyttöön tilapäisiä projektitoimistoja. Yrityksen toiminnassa on mukana paljon freelancereita ja alihankkijoita, satunnaisesti myös ulkomailla.

Viime vuodet eivät ole olleet kovin valoisia yrityksen toiminnalle. Tilaisuuksien, kuten lukioiden Vanhojen tanssien ja ylioppilasjuhlien videotaltiointi on jäänyt alle puoleen niistä määristä, joita tilaisuuksia videotaltioitiin ennen koronaepidemiaa. Myöskään tilattavat videotuotteet Vanhojen tansseista ja ylioppilasjuhlista eivät käy enää kaupaksi entiseen malliin. Viisi vuotta sitten Vanhojen tanssit -videoita ja ylioppilasjuhlavideoita tilattiin kaksi kertaa niin paljon kuin nykyisin. Ylioppilasjuhlia kuvataankin nyt enää vain harvoissa ja valikoiduissa lukioissa. Vanhojen tanssit -videoille riittää toistaiseksi vielä tarpeeksi kysyntää tilausmäärien laskusta huolimatta. Tuotantoyhtiön koronarajoitusten aikana kasvanut striimaustoiminta on puolestaan vähentynyt huomattavasti.

Samankaltainen kohtalo on ollut mm. joulupukkeja ja maskotteja järjestävällä Joulu Suomi -ohjelmatoimistopuolella. Joulu Suomen maskottitoiminta on loppunut lähes kokonaan. Jouluaaton kotijoulupukkitoiminta ei ole palannut koronaepidemiaa edeltävälle tasolle, vaan on jäänyt noin puoleen koronaepidemiaa edeltävästä ajasta. Viimeaikainen kuluttajien ostohalukkuuden hiipuminen on näkynyt myös mm. Joulupukin kirjeiden tilausmäärän romahduksessa. Yrityksiin ja tapahtumiin on alettu tilaamaan jälleen joulupukkeja, mutta esimerkiksi marketteihin joulupukkeja ei ole koronaepidemian jälkeen tilattu enää juuri lainkaan.

Vinland Film Company säästää kustannuksista. Pienessä yrityksessä toki kaikki luvut ovat pieniä. Toimistokulujen lisäksi pyrimme siis säästelemään myös monista muista kustannuksista. Tarkoituksemme on kehitellä pieniä innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla emme ainoastaan pyri palvelemaan asiakkaitamme yhtä hyvin kuin ennenkin, vaan vielä paremmin.

Samanaikaisesti Vinland Film Company ja Joulu Suomi kehittelevät uusia hankkeita ja tuottavat sisältöä sosiaaliseen mediaan / YouTubeen.
 
 
Joulu Suomi liittyy Vinland Film Company Oy:seen

        2023-09-17

Joulu Suomi -ohjelmatoimiston liiketoiminta liittyy osaksi Vinland Film Company Oy:tä. Osana Vinland Film Company Oy:tä Joulu Suomi jatkaa kuitenkin itsenäisenä brändinä ja Joulu Suomen yhteystiedot, kuten www-sivusto ja sähköpostiosoitteet säilyvät ennallaan. Vinland Film Company Oy rekisteröi Joulu Suomen aputoiminimekseen.

Joulu Suomi mm. järjestää joulupukki- ja maskottiesiintyjiä yrityksille ja tapahtumiin sekä jouluaattoisin joulupukkiesiintyjiä koteihin ja tarjoaa muita tapahtumapalveluita. Lisäksi Joulu Suomi tarjoaa mm. erilaisia Joulupukin kirjeitä, muita painotuotteita ja videotervehdyksiä. Juolu Suomi tuottaa myös videotarinoita ja muuta videosisältöä YouTube-kanavalleen ja someen. Joulu Suomella on lisäksi esiintymisasuvuokraamo.

Joulu Suomi -yrityksen omistaja on myös Vinland Film Company Oy:n pääomistaja ja yritysten toimintojen yhdistämistä Vinland Film Company Oy:seen on kaavailtu jo pitkään.

Osana Vinland Film Company Oy:tä Joulu Suomen videotuotantotoimintaa on tarkoitus kehittää. Joulu Suomi on alkanut julkaista tänä vuonna YouTube -sivustollaan videotarinoita, joiden tekemisessä on käytetty hyödyksi erilaisia AI (Artificial intelligence) -sovelluksia. Lyhyitä videotarinoita tullaan näkemään jatkossa lisää ja yrityksen on tarkoitus ottaa tänä syksynä käyttöön useita maksullisia laadukkaita AI -sovelluksia. Syyskaudelle 2024 on tarkoitus tuottaa 10-osainen Joulupukki ja Korvatunturi -aiheinen sarja Joulu Suomen YouTube-kanavalle. Sarjan jaksot olisivat kestoltaan n. 10-15 minuuttia ja jaksoja ilmestyisi viikoittain jouluun 2024 asti. Sarjan tekemisessä tullaan käyttämään erilaisia AI-sovelluksia. Joulu Suomen video- ja sarjatuotannot on suunnattu kansainväliselle yleisölle ja YouTube-kanavan ja videoiden pääkieleksi onkin jo otettu englanninkieli.

Lisäksi edelleen Joulu Suomen muita tuotteita, kuten erilaisia painotuotteita on tarkoitus kehittää. Tuotevalikoima laajenee jonkin verran jo tänä vuonna. Osana Vinland Film Company Oy:tä Joulu Suomi jatkaa edelleen esiintyjien, kuten joulupukkien ja maskottien tarjoamista yrityksille, tapahtumiin ja koteihin niin kauan kuin kysyntää on riittävästi.

Sekä Vinland Film Company Oy, että Joulu Suomi ovat pieniä, mutta dynaamisia ja ponnekkaita yrityksiä. Joulu Suomen yhdistyessä nyt osaksi Vinland Film Company Oy:tä, Vinland Film Company Oy:stä muodostuu laajempi kokonaisuus täynnä luovaa voimaa. Vinland Film Companyllä on alkamassa tulevaisuudessa monia uusia projekteja ja tuotantoja. Lisäksi monia Vinland Film Companyn tuotantoja on ollut työn alla ja kehitteillä jo pitkään. Joulu Suomella vahvistetun Vinland Film Company Oy:n tuotannoissa, tuotteissa, projekteissa ja tapahtumissa, joissa Joulu Suomi on mukana, työskentelee vuosittain nyt arviolta 100-200 freelanceria, alihankkijaa ja määräaikaista keikkatyöntekijää.
 
 
Vinland Film Company avasi jälkituotantostudion Pasilaan

        2021-11-23

Vinland Film Company avasi pienen jälkituotantostudion ja tuotantotoimiston Pasilaan. Jälkituotantostudiolla editoidaan mm. Videoworks Finlandin tapahtumavideotaltiointeja ja Vinland Film Companyn elokuva- ja videotuotantoja, tehdään DVD-menuja sekä luodaan CGI:tä ja virtuaalimaailmoja Vinland Film Companyn tuotantoihin. Ohjelmistoina jälkituotantostudiolla käytetään mm. seuraavia ohjelmistoja: Final Cut Pro X, Final Cut Pro 7, Soundtrack Pro 3, Color 1.5, DVD Studio Pro 4 HD, Vue ja Blender.
 

 
 
Videoworks Finland striimaa Vanhojen tansseja lukioissa

        2021-08-18

Videoworks Finland striimaa tänä vuonna Vanhojen tansseja lukioissa. Toukokuussa Videoworks Finland livestriimasi Lohjan Yhteislyseon lukion Vanhojen tanssit. 3. syyskuuta Videoworks Finland striimaa Raision lukion Vanhojen tanssit. Yhden lukion Vanhojen tanssien striimaus peruuntui tällä viikolla koronaepidemian vuoksi.

Vanhojen tanssien livestriimaus on hyvä ratkaisu koronaepidemian ja koronarajoitusten aikana, jolloin yleisöä voidaan ottaa tilaisuuteen vain rajoitetusti tai ei lainkaan. Striimaus mahdollistaa ainutlaatuisen tapahtuman seuraamisen internetin välityksellä. Ammattilaisten toteuttamaa striimausta on myös mukava katsella.

Videoworks Finland striimaa tapahtumia yleensä kolmen hengen kokoonpanolla. Striimaustiimin koko voi vaihdella tuotannon koon ja budjetin mukaan jopa 1-8 hengen välillä. Kolmen hengen tiimikokoonpanossa käytössä on yleensä kaksi kuvaajan operoimaa miehitettyä hyvätasoista kameraa ja 1-2 pienempää miehittämätöntä videokameraa, jotka kuvaavat laajempaa kuvaa. Tiimin kolmas jäsen, ohjaaja videomiksaa ja striimaa lähetystä nettiin. Puhetilaisuuksissa tiimin koko voi olla pienimmillään vain yksi henkilö, jolloin kaikki kamerat ovat miehittämättömiä. Vanhojen tanssit -tilaisuuksissa liike on oleellista ja hektistä ja kameroita operoimassa on striimauksissa yleensä pari kuvaajaa. Videoworks Finlandin striimauskalusto on rakennettu Blackmagic Designin ATEM Mini Pro:n ympärille. Videoworks Finlandin videostriimaukset ovat Full-HD -tasoisia.
 
 
Vinland Film Company aloittaa kalustovuokrauksen ja Digital Lab:n

        2020-09-30

Vinland Film Company alkaa vuokrata kuvauskalustoa. Vuokrattavana on alkuvaiheessa mm. useita Zoom Q4n ja Zoom Q4 -videokameroita, kevyitä jalustoja videokameroille sekä pari pro-tason suurempaa Manfrotton jalustaa. Kalustovuokraus on suunnattu sekä yrityksille, että yksityishenkilöille.

Lisäksi Vinland Film Companyn Digital Lab alkaa tarjota videomateriaalin siirto- ja muuntopalveluita. Digital Lab siirtää videomateriaalia tiedostomuotoon tai DVD:lle mm. seuraavilta videokaseteilta: VHS, Hi8mm, MiniDV, DV, DVCAM (pienet ja suuret kasetit) ja HDV (pienet kasetit). Digital Lab muuntaa videotiedostoja erilaisiin tiedostomuotoihin, tarvittaessa suuria satojen tuntienkin määriä. Myös siirto- ja muuntopalvelut on tarkoitettu sekä yksityishenkilöille, että yrityksille.
 
 
Videoworks Finland striimaa ylioppilasjuhlan

        2020-08-26

Videoworks Finland toteuttaa Lohjan Yhteislyseon lukion ylioppilasjuhlan livestriimauksen lauantaina 29.elokuuta 2020. Tapahtuman livestriimaus toteutetaan kolmen videokameran kokoonpanolla. Videoworks Finlandin kautta voi tilata tapahtumien videostriimauksia, jotka voimme toteuttaa tilaisuuden ja tarpeen mukaan eri suuruisilla ja tasoisilla kokoonpanoilla erilaisia striimausalustoja hyödyntäen. Videoworks Finland on toteuttanut tapahtumien livestriimauksia vuodesta 2018 lähtien. Monilla Videoworks Finlandin yhteistyökumppaneilla ja freelancereilla on livestriimauksesta paljon kokemusta. 
 
 
Vinland Film Company siirtyy käyttämään joustavia toimistoratkaisuja 1.8.2020 alkaen
 
        2020-07-19
 
Vinland Film Company sulkee tuotanto- ja jälkituotantotoimistonsa Helsingin Lauttasaaressa 31.07.2020 ja alkaa käyttämään joustavia projektitoimistoratkaisuja tuotantojen kausittain muuttuvien tarpeiden mukaan. Uusi projektitoimistomalli mahdollistaa tuotantojen tekemisen entistä kustannustehokkaammin. Vinland Film Company Oy:n uusi postiosoite 1.8.2020 alkaen on: Kasavuorentie 18 D 27, 02700 Kauniainen.


Videoworks Finland videokuvasi 35 lukion Vanhojen tanssit
 
        2019-02-20
 
Videoworks Finland videokuvasi 14.-15.helmikuuta Vanhojen tanssit monikamerakuvauksina 35 eri lukiossa. Videokuvauksissa oli mukana yhteensä 24 videokuvaajaa ja 49 videokameraa. Vanhojen tanssit on nykyisin yksi lukioajan kohokohdista ja tilaisuutena visuaalisesti näyttävä, josta kannattaa tehdä ammattitasoinen monikameravideotaltiointi. Kuvattuja monikameravideotaltiointeja editoidaan Vinland Film Companyn jälkituotantotoimistossa Helsingin Lauttasaaressa yleensä kevättalven ja kevään aikana. Videoeditoinnin lisäksi jälkituotannossa tehdään mm. audioeditointia ym. äänen jälkitöitä, värimäärittelyjä ja DVD-menuja. Lopulliset videot toimitetaan niiden valmistuttua tilaajille DVD:llä ja joissakin lukioissa myös Blu-rayna. Kuvassa tuottaja Tapani Viikkilä videokuvaamassa Novidan lukion Vanhojen tansseja Loimaalla.
 
Tapani Viikkilä videokuvaa Vanhojen tansseja Novidan lukiossa
 
 
Vinland Film Company muutti uuteen toimistoon Lauttasaareen
 
        2017-12-28
 
Vinland Film Company Oy muutti uuteen, suurempaan toimistoon Helsingin Lauttasaareen. Uuteen tuotanto-, jälkituotanto- ja CGI-toimistoon on tarkoitus rakentaa yhteensä mahdollisesti jopa 13 työpistettä vuoden 2018 aikana. Vinland Film Companyn uudessa toimistossa Lauttasaaren pienteollisuustalossa tehdään mm. elokuva- ja videotuotantojen tuotanto- ja organisointityötä ja jälkituotantoa, kuten video- ja audioleikkausta sekä CGI:tä ja erikoisefektejä. Yrityksen uusi osoite on:

        Vinland Film Company Oy
        Särkiniementie 5 C 38
        4.kerros
        00210 Helsinki
 
 
Vanhojen tanssien videokuvaukset 2016
 
        2016-01-26
 
Videoworks Finland videokuvaa monikamerakuvauksina vähintään kahdella videokameralla Vanhojen tansseja jälleen tänä vuonna eri lukioissa. Videokuvauksia tehdään torstaina 18.02.2016 ja perjantaina 19.02.2016 ainakin noin kymmenessä eri lukiossa. Tarkemmat tiedot lukiosta, joiden Vanhojen tanssit videoidaan selviää tammi-helmikuun vaihteen jälkeen.

Vanhojen tanssien videointi suunnitellaan paikan päällä tilassa, jossa tapahtuma järjestetään. Laajaa kuvaa taltioi yleensä yksi kamera ja yksi kamera vaihtelee paikkaa eri puolilla salia lähikuvaa kuvaten videokuvaajan operoimana. Videot leikataan yleensä helmi-huhtikuun aikana. Elokuva- ja videoalan ammattilaiset toteuttavat tuotantoprosessin kaikki osa-alueet. Osassa lukiossa on DVD:n lisäksi tarjolla myös Blu-ray-taltio. Sekä DVD, että Blu-ray tulevat nelivärikansilehdillä standardeissa DVD- tai Blu-ray-boxeissa. Videotuotannot ovat luonteeltaan yksityistuotantoja ja tarkoitettu vanhoja tanssivien lukiolaisten ja heidän vanhempiensa ja lähiomaisten tilattaviksi.

Videoworks Finland kehittää tapahtumavideointien monikamerakuvaustoimintaa. Sekä Vanhojen tansseja, että ylioppilasjuhlia aiotaan tulevaisuudessa kuvata  määrällisesti aiempaa suuremmassa mittakaavassa. Suurempi määrä tapahtumavideotuotantoja mahdollistaa ammattitasoisen laadun edelleenkehittämisen ja videoiden edullisen kappalekohtaisen hinnoittelun.

Videoworks Finlandin tapahtumavideotuotannot ovat nyt kannattava ja fiksu vaihtoehto on sitten kyseessä Vanhojen tanssit, ylioppilasjuhla, häävideo, yritystapahtuma tai yhteisön tapahtuma. Toimintakapasiteetin kasvaessa Videoworks Finland pystyy palvelemaan yhä useamman asiakkaan ja yhteisön tarpeita entistä paremmin resurssein.

Lue: lisätietoja Vanhojen tanssit -videoista
 
 
Vanhojen tanssien videokuvaukset 2015
 
        2015-01-31
 
Videoworks Finland kuvaa Vanhojen tansseja tänä vuonna neljässä eri lukiossa. Toive Vanhojen tanssien ammattimaisesta videoimisesta on alunperin noussut ilmaan asiakkailta - lukio-opiskelijoiden vanhemmilta Videoworksin kuvattua ylioppilasjuhlia lukioissa vuodesta 2005 lähtien. Etenkin tyttöjen vanhojen tanssien asuihin panostetaan nykyisin paljon ja tanssit ovat visuaalisesti näyttävät. Vanhojen tanssit -video kuuluukin tätä nykyisin suomalaisen perheen DVD-hyllyssä TOP-3 -videoiden joukkoon yhdessä häävideon ja ylioppilasjuhlavideon kanssa.

Vanhojen tanssit -video on tilattavissa DVD:llä ja osassa lukioita myös Blu-ray:lla. Vanhojen tanssit videoidaan kahdella videokameralla. Leikkaukset valmistuvat yleensä maalis-huhtikuun aikana. DVD tai Blu-ray tulisi tilata 22.03.2015 mennessä sähköpostitse tilaukset[at]vinland.fi


Lue: lisätietoja Vanhojen tanssit -videoista
 
 
Videoworks Finlandin tuotantojen tilanne ja vuosi 2015
 
        2015-01-08
 
Videoworks Finland laajensi tuotantonsa 2014 kesällä blu-ray -tuotantoihin. Pienissäkin videotuotannoissa lopputuotteen saaminen blu-raylla on ollut mahdollista. Lokakuussa 2014 Videoworks Finlandin leikkausyksikkö muutti Pirkanmaalle, Valkeakoskelle. Tarpeen mukaan yritys voi käyttää projektitoimistoja pääkaupunkiseudulla.

Suurempibudjettisiin videotuotantoihin Videoworks Finland pystyy tarvittaessa resurssoimaan enemmän henkilökuntaa ja laitteistoa. Videoworks Finlandilla on suurempiin tuotantoihin tarvittavaa osaamista.

Vuonna 2015 Videoworks Finlandin aikatauluissa on vielä runsaasti tilaa. Tuotantoyhtiön on tarkoitus kuluvan vuoden aikana kuvata ainakin vanhojen tansseja, lukioiden ylioppilasjuhlia ja häävideoita. Kesän viikonloput ovat lähes täysin vapaana vielä mm. häävideoiden kuvausta varten. Tarjouspyyntöjä ja yhteydenottoja voi tehdä sähköpostitse, kuitenkin mielellään mahdollisimman hyvissä ajoin: info[at]videoworks.fi
 
 
Videoworks Finland siirtyy Blu-ray -aikaan
 
        2014-05-22
 
Videoworks Finland kuvaa jälleen tänä keväänä ylioppilasjuhlia kahdeksassa eri lukiossa Uudellamaalla ja Hämeessä. Ylioppilasjuhlat kuvataan kahdella videokameralla.

Videoworks Finland siirtyy nyt Blu-ray -aikakaudelle. Useissa lukioissa ylioppilasjuhla on mahdollista tilata nyt ensimmäistä kertaa blu-ray:nä. Suosittelemme tarkempilaatuista blu-ray:tä erityisesti uusien suurten Full-HD -televisioiden kanssa käytettäväksi.

Suurin osa Videoworks Finlandin käyttämistä videokameroista viime vuosina on ollut jo Full-HD tai HDV-laatuisia. DVD ei kuitenkaan pysty toistamaan näin korkeita resoluutioita ja siksi tilaajille tarjotaan nyt uutta Blu-ray -vaihtoehtoa DVD:n rinnalla. Blu-ray -laatu on suunniteltu Full-HD -televisioihin, kun taas DVD-laatu oli suunniteltu aikanaan kuvaputkitelevisioiden tekniikalle.

Videoworks Finland on tehnyt myös uusia videokamerahankintoja. Neljässä lukiossa tullaan näkemään kakkoskameroina laajakuvaa kuvaamassa uusia pieniä Zoom Q4 -kameroita, jotka taltioivat laajaa yleiskuvaa Full-HD -laadulla ja äänittävät laadukasta ääntä stereomikrofoneilla peräti 96kHz/24bit laadulla. Zoom Q4 -kamerat on valmistettu erityisesti äänitekniikan näkökulmasta mm. konserttien livetaltioimiseen. Videoworks Finlandin lähikuvaa kuvaavat ykköskamerat ovat livetaltioinneissa yleensä suuria tai keskikokoisia tuotantokameroita, hinnaltaan jopa 10.000 euron luokkaa, mikä näkyy kameroiden optisissa ominaisuuksissa mm. syvyysterävyydessä, värien toistossa ja onnistuneena kuvauksena myös hämärässä valaistuksessa.

Ylioppilasjuhla-Blu-ray:n ja DVD:n tarkemmat tiedot, hinnastot ja tilausohjeet löytyvät Tilaustuotannot -sivulta.
 
 
Videoworks Finland videokuvaa jälleen Vanhojen tansseja
 
        2014-01-26
 
Videoworks Finland kuvaa jälleen monikameratuotantoina kahdella videokameralla Vanhojen tanssit kahdessa lukiossa tänä vuonna. Viime vuonna Hyvinkään yhteiskoulun lukiossa ja Vantaan Vaskivuoren lukiossa kuvatut Vanhojen tanssit -DVD:t olivat suosituimpia yksityishenkilöille suunnattuja DVD-tuotantoja, joita Videoworks Finland on kuvannut viimeisten muutaman vuoden aikana.

Videoworks
Finland kuvaa vanhojen tanssit 14.helmikuuta 2014 Tikkurilan lukiossa Vantaan Trio Areenalla ja Hyvinkään yhteiskoulun lukiossa. Tilaisuudet taltioidaan kahdella videokameralla. Molempien lukioiden vanhojen tansseista leikataan oma DVD:nsä. Vanhojen tanssit -DVD on luonteeltaan yksityistuotanto ja niitä voivat tilata kuvatuissa tansseissa mukana olleet  lukiolaiset ja heidän vanhempansa tai muut omaiset. 
     
Tilausohjeet löytyvät Tilaustuotannot -sivulta. 
 
 
 Kevään 2012 Ylioppilasjuhlien DVD-taltioinnit

 
2012-05-24
 
Videoworks Finland toteuttaa tänä keväänä 11 eri lukion ylioppilasjuhlien monikameravideokuvaukset pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla ja Hämeessä 2.6.2012. Lukioiden ylioppilasjuhlat kuvataan kahdella, joissakin lukioissa mahdollisesti kolmella videokameralla. Kuvauspäivänä tulee työskentelemään lähes 30 henkilöä videokuvauksissa ja niiden järjestelyissä. Videokuvaajat ovat ammattivideokuvaajia tai -televisiokuvaajia. Monikameratuotantoja leikataan kesän aikana Videoworks Finlandin / Vinland Film Company Oy:n kolmessa leikkausyksikössä laadukkaaseen lopputulokseen pyrkien.
 
Ylioppilasjuhla-DVD:t ovat luonteeltaan yksityistuotantoja ja niitä voivat tilata kuvatuissa juhlissa olleet  ylioppilaat, muut juhlassa mukana olleet ja ylioppilaiden vanhemmat tai muut läheiset.
 
Keväällä 2012 Videoworks Finland videoi ylioppilasjuhlia seuraavissa lukioissa, joiden DVD-tilaukset suosittelemme tekemään 30.06.2012 mennessä:
 
        Tikkurilan lukio (Vantaa)
        Vaskivuoren lukio (Vantaa)
        Sibelius-lukio (Helsinki)
        Munkkiniemen yhteiskoulun lukio (Helsinki)
        Herttoniemen yhteiskoulun lukio (Helsinki)
        Kauniaisten lukio (Kauniainen)
        Hyvinkään yhteiskoulun lukio (Hyvinkää)
        Kaurialan lukio (Hämeenlinna)
        Lohjan Yhteislyseon lukio (Lohja)
        Keravan lukio (Kerava)
        Riihimäen lukio (Riihimäki)
  
 
 Videoworks Finland kuvasi 9 tapahtumavideotaltiointia 4.6.2011
 
2011-06-04
 
Videoworks Finland toteutti yhdeksän eri lukion ylioppilasjuhlien monikameravideokuvaukset pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla yhtäaikaisesti 4.6.2011. Monikamerataltioinnit tehtiin kevyillä kahden videokameran kokoonpanoilla sekä pienen budjetin DVD-tasoon tähtäävillä toimivilla audioratkaisuilla. Ylioppilasjuhlia kuvattiin sekä lukioiden juhlasaleissa, että suuremmissa tapahtuma- ja juhlatiloissa. Tapahtumien videotaltiointi työllisti kuvauspäivänä parisenkymmentä henkilöä. Kuvaajia ja videokameroita oli yhdeksässä eri lukiossa kuvaamassa yhteensä ennätykselliset 18 kappaletta. DVD-taltioon tähtäävien kuvausten toteutus oli suunniteltu huolella etukäteen.
 
 
 Uusi toimitila avattu Helsingissä
 
2009-07-29
 
Videoworks Finland ja Vinland Film Company ovat avanneet uuden toimitilan Helsingin Konalassa. Uudessa toimintayksikössä tehdään mm. yhtiön leikkaus- ja jälkituotantotyötä sekä tuotantotoimistotyötä.
 
 
 Videoworks Finland osaksi Vinland Film Company Oy:tä
 
2008-05-27
 
Videoworks Finland on nyt Vinland Film Company Oy:n (Y-tunnus 2193430-4) aputoiminimi. Videoworks Finland perustettiin vuonna 2003 Armas Mediat -nimisenä toiminimiyrityksenä (Y-tunnus 1864309-8), joka otti käyttöön vuonna 2005 nimen Videoworks Finland. Yrityksen toiminnan monipuolistuessa kasvavaa ja kansainvälistyvää elokuva-, televisio- ja videotuotantotoimintaa varten perustettiin huhtikuussa 2008 uusi osakeyhtiö Vinland Film Company Oy, joka rekisteröi kotimaista tilaustuotantotoimintaa varten aputoiminimen Videoworks Finland.
 
Uudessa osakeyhtiössä suuremmat elokuva-  ja televisiotuotannot toteuttaa Vinland Film Company Oy.
 
 

 
©2011-2024 Vinland Film Company Ltd